Mijn favorieten

Aankoopmakelaar

Makelaarsdiensten
Aankoopmakelaar
Verkoopmakelaar
Verhuur
Taxatie en hypotheek

BenS Makelaars

Hoofddorpplein 41
1059 CW Amsterdam
 
T:020 388 0066
E:info@bensmakelaars.nl

Openingstijden

Maandag:09.00 – 17.30 uur Dinsdag:09.00 – 17.30 uur Woensdag:09.00 – 17.30 uur Donderdag:09.00 – 17.30 uur Vrijdag:09.00 – 17.30 uur Zaterdag:op afspraak Maak een afspraak

Aankoopmakelaar Amsterdam

BenS Aankoopmakelaars; Klein kantoor, Groot resultaat!

Als gecertificeerde aankoopmakelaar in Amsterdam bieden wij een ­full-service aankoopdienst aan. Dit houdt in dat wij u begeleiden van A tot Z: van het zoeken naar een geschikte woning tot de aankoop van uw droomhuis. Tevens begeleiden wij u tijdens de bezichtiging van een woning om de prijs-kwaliteitverhouding van de woning te controleren en stellen wij kritische vragen aan de verkopende partij om zo de beste prijs te kunnen realiseren. Wanneer u de woning van uw dromen heeft gevonden, voeren wij in samenspraak met u de onderhandeling van de aankoop om zo voor u de beste voorwaarden voor u te kunnen bedingen.

  • Klantbeoordeling van 8,3 op Funda
  • Binnen één werkdag ontvangt u een reactie
  • Meer dan 20 jaar ervaring als aankoopmakelaar
  • Als eerste een woning bezichtigen voordat deze op Funda staat


Maak een afspraak020 388 0066

 

Maak kennis met ons team aankoopmakelaars

Ontmoet onze specialistische NVM-aankoopmakelaars:

Dit zeggen onze klanten over ons:

 

De samenwerking met aankoopmakelaar Bas verliep zeer prettig. De prijs-kwaliteitverhouding was dan ook zeer goed. Dankzij Bas hebben wij ons droomhuis gevonden. - Mevrouw van Dam (Oospoort, Amsterdam Oost)

De aankoopmakelaar hield het hoofd koel tijdens de onderhandeling en gaf niet op. Uiteindelijk is het gelukt om het vooraf afgesproken bedrag te behalen. De aankoopmakelaar is het geld meer dan waard. - Fam. van Dijk (Molenwijk, Amsterdam Noord)

Wij zijn erg blij met de deskundige hulp van Esther. Ze was altijd bereikbaar voor onze vragen en gaf een eerlijk oordeel over de plus- en minpunten van de woning. - Fam. Koeman (Centrale Markt, Amsterdam West)

Tarieven aankoopmakelaar Amsterdam

Voor onze full service aankoopdienst betaalt bu een vast bedrag vanaf € 1.950,- exclusief BTW. Onze aankoopmakelaar begeleidt u tijdens de zoektocht naar een geschikte woning in Amsterdam. Daarnaast helpen wij u bij de onderhandeling en afhandeling van de koopovereenkomst. Lees meer over de werkwijze van onze aankoopmakelaar

Overige diensten van Bens Makelaars

Naast het vinden van de woning van uw dromen kunt u onze makelaars ook inschakelen voor de verkoop van uw huis of voor een onafhankelijk hypotheekadvies. Voor een volledige indruk lichten wij onze diensten voor u uit.

Verhuurmakelaar

Indien u uw woning wilt verhuren in Amsterdam, is het belangrijk om een reële huurprijs te hanteren die niet te hoog, maar zeker ook niet te laag is. De verhuurmakelaars van BenS makelaars helpen u met het bepalen van een sterke huurprijs. Een bijkomend voordeel van onze verhuurmakelaars is dat dat de huurders geen bemiddelingskosten hoeven te betalen.

Verkoopmakelaar

Als verkoopmakelaar in Amsterdam verzorgen wij de gehele verkoop van uw huis. Onze verkoopmakelaars zijn echte specialisten van de Amsterdamse woningmarkt. Zij weten als geen ander hoe we uw woning in Amsterdam en omgeving moeten presenteren en onder de aandacht kunnen brengen bij potentiële kopers. Zo kunnen wij uw huis snel verkopen volgens de voorwaarden die voor u belangrijk zijn.

Taxatierapport

Om in aanmerking te komen voor een hypotheek voor de woning van uw dromen heeft u een taxatierapport nodig van een gecertificeerd makelaarskantoor zoals BenS Makelaars. Onze geregistreerde taxateurs stellen door middel van een objectieve waardebepaling een rapport op. Aan de hand van dit rapport bepaalt de hypotheekadviseur hoeveel geld u kunt lenen.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Wanneer u uw droomwoning heeft gevonden, is het belangrijk om de financiering zo snel mogelijk rond te krijgen. Om dit traject zo spoedig mogelijk te doorlopen, werken wij samen met een aantal erkende en onafhankelijke hypotheekadviseurs. De adviseurs kunnen u helpen met een hypotheekadvies op maat die volledig is gebaseerd op uw wensen.

Afspraak maken

Voor een afspraak met één van onze aankoopmakelaars kunt u contact opnemen via 020 388 0066 of een e-mail sturen naar info@bensmakelaars.nl.


Maak een afspraak020 388 0066

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen