Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Duke Ellingtonstraat in Amsterdam 1066

Duke Ellingtonstraat

1066 Amsterdam
Vraagprijs € 17.500,- k.k.

Omschrijving

Parkeerplaats gelegen in de parkeerkelder van het complex gelegen aan de Duke Ellingtonstraat (noordzijde van het complex) in Amsterdam Nieuw West in de jazzbuurt, nabij de uitvalswegen en openbaarvervoer.
De Jazzbuurt is een afgeschermd wijkje nabij Nieuw- en Oud Sloten. De ingang van de wijk ligt aan de Sloterweg, de Nieuwe Meer, het Amsterdamse Bos (via pontje) en diverse voorzieningen...
Lees meer

Kenmerken

Soort object OverigOG
Lees meer

Omschrijving

English translation below
Parkeerplaats gelegen in de parkeerkelder van het complex gelegen aan de Duke Ellingtonstraat (noordzijde van het complex) in Amsterdam Nieuw West in de jazzbuurt, nabij de uitvalswegen en openbaarvervoer.
De Jazzbuurt is een afgeschermd wijkje nabij Nieuw- en Oud Sloten. De ingang van de wijk ligt aan de Sloterweg, de Nieuwe Meer, het Amsterdamse Bos (via pontje) en diverse voorzieningen zijn nabij.

- Erfpacht afgekocht tot 2040;
- De servicekosten bedragen ca. EURO 20,19,-- per maand.
Parking space located in the parking garage of the complex located on the Duke Ellington Street Northside of the complex) in Amsterdam New West in the Jazz area, near the roads and public transport.
The Jazzbuurt is a protected neighborhood near Nieuw and Oud Sloten. The entrance to the district is at the Sloterweg, the Nieuwe Meer, the Amsterdamse Bos (via ferry) and various facilities are nearby.

- Annual lease payments surrendered to 2040;
- The service costs are approx. EUR 20.19 per month.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 17.500,- kosten koper Aanvaarding In overleg Servicekosten € 21,00 Bouwvorm Soort object OverigOG Bouwvorm Bestaande bouw Overig Permanente bewoning Nee Huidig gebruik OverigOG Huidige bestemming OverigOG Kadastrale gegevens Gemeente Sloten Sectie E Perceelnummer 3974 Index 156 Eigendomssituatie Erfpacht Afgekocht tot 2040-08-31
Route van naar Duke Ellingtonstraat, 1066 Amsterdam

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.