Mijn favorieten

Voordelen aankoopmakelaar

Makelaarsdiensten
Aankoopmakelaar
Verkoopmakelaar
Verhuur
Taxatie en hypotheek

BenS Makelaars

Hoofddorpplein 41
1059 CW Amsterdam
 
T:020 388 0066
E:info@bensmakelaars.nl

Openingstijden

Maandag:09.00 – 17.30 uur Dinsdag:09.00 – 17.30 uur Woensdag:09.00 – 17.30 uur Donderdag:09.00 – 17.30 uur Vrijdag:09.00 – 17.30 uur Zaterdag:op afspraak Maak een afspraak

De voordelen van een aankoopmakelaar in Amsterdam

Het is de nachtmerrie van iedere huizenzoeker: achter het net vissen bij jouw droomwoning in Amsterdam. Door een aankoopmakelaar in te schakelen, bent u als eerste op de hoogte van de nieuwste woningen en meer.

 

Altijd als eerste op de hoogte van het nieuwste woningaanbod

Met de hoge vraag en het lage aanbod op de Amsterdamse huizenmarkt, is het aantal woningen dat te koop staan schaars. Veel mensen hebben hun zoektocht naar een appartement of woning in de populaire stad dan ook opgegeven. Wij als aankoopmakelaars zitten er echter bovenop, zodat wij als eerste op de hoogte zijn van een nieuwe woning die te koop staat.

 

Onze aankoopmakelaars kennen Amsterdam van binnen en uit

De smalle straatjes, authentieke grachten en de monumentale panden: onze aankoopmakelaars in Amsterdam kennen de stad op hun duimpje. Naar aanleiding van uw wensen en eisen denken wij met u mee betreft de wijk en omgeving, zodat u een woning vindt waar u zich volledig thuis voelt.

 

Wij handelen juridische zaken voor u af

Naast het vinden van uw droomhuis begeleiden wij u met de juridische zaken. Zo controleren wij onder andere koopakte, leveringsakte en hypotheekakte voordat u deze tekent. Daarnaast ondersteunen wij u bij de inspectie sleuteloverdracht.

 

Gecertificeerde NVM-makelaardij

Onze makelaardij is aangesloten bij de NVM, ook wel bekend als de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs. Onze aankoopmakelaars in Amsterdam maken dan ook gebruik van dezelfde wet- en regelgeving die door de vereniging is opgesteld. Tevens zijn wij onderdeel van het NWWI: het Nederlands Woning Waarde Instituut. Lees meer over onze werkwijze.

 

Maak een afspraak020 388 0066