Mijn favorieten

Onze medewerkers

BenS Makelaars

Bas Slop
Bas Slop
NVM makelaar / taxateur
Bas startte in 1995 in de makelaardij, als collega van Esther bij een groot, gerenommeerd makelaarskantoor in Amsterdam. Na 4 jaar heeft Bas een uitstapje gemaakt naar De Bank. Hij miste toch de dynamiek van de makelaardij en is in 2000 met 3 compagnons het makelaarskantoor aan het Hoofddorpplein gestart. In de avonduren heeft hij toen de makelaarsopleiding succesvol afgerond. Sinds 2005 is Esther weer collega van Bas.
Esther Bochem
Esther Bochem
NVM makelaar / taxateur
In 1995 is Esther begonnen in de makelaardij bij een groot gerenommeerd Amsterdams makelaarskantoor als collega van Bas. Esther is na circa 5 jaar bij een ander makelaarskantoor in Amsterdam gaan werken om ook ervaring op te doen op het gebied van beheer en verhuur. Ze heeft in de avonduren met succes de makelaarsopleiding afgerond. Eind 2004 besloot zij een lange reis te maken. Na terugkomst wilde het toeval zo zijn, dat Bas een tijdelijke vervanger voor zijn compagnon zocht op het kantoor Hoofddorpplein en zo zijn ze in 2005 weer collega’s geworden.
Samantha Kooij
Samantha Kooij
Assistent makelaar
In 1998 is Samantha begonnen in de makelaardij als duizendpoot bij diverse kantoren in Amsterdam.
Zij kent de makelaardij dan ook op haar duimpje!
Na een aantal jaren heeft zij een uitstapje gemaakt naar een notariskantoor, echter daar heeft zij haar draai niet kunnen vinden en is zij weer terug op haar vertrouwde nest.
Amarenske Felk
Amarenske Felk
Commercieel binnendienst medewerkster
Amarenske werkt sinds 2000 in de makelaardij, heeft wat andere takken uitgeprobeerd maar voelt zich het best in de makelaardij en heeft inmiddels haar plek gevonden. Voor zowel de klanten als haar collega's staat zij graag klaar !