Mijn favorieten

Verkoopmakelaar

Makelaarsdiensten
Aankoopmakelaar
Verkoopmakelaar
Verhuur
Taxatie en hypotheek

BenS Makelaars

Hoofddorpplein 41
1059 CW Amsterdam
 
T:020 388 0066
E:info@bensmakelaars.nl

Openingstijden

Maandag:08.30 – 17.30 uur Dinsdag:08.30 – 17.30 uur Woensdag:09.00 – 17.30 uur Donderdag:08.30 – 17.30 uur Vrijdag:08.30 – 17.30 uur Zaterdag:op afspraak Maak een afspraak

Verkoopmakelaar Amsterdam

BenS Verkoopmakelaars; Klein kantoor, Groot resultaat!

Als makelaardij in Amsterdam heeft BenS Makelaars een uitgebreid aanbod koopwoningen en huurwoningen in haar portefeuille. Dankzij ons snel variërende aanbod woningen en onze ruim 20 jaar ervaring kunnen onze makelaars de woning vinden die perfect aansluit bij uw wensen.

Maak een afspraak020 388 0066

 

Ontmoet onze verkoopmakelaars

Maak kennis met onze enthousiaste NVM-gecertificeerde verkoopmakelaars:

 


Dit zeggen onze klanten over ons

 

De makelaar heeft een uitgebreid netwerk, waardoor mijn woning binnen een maand verkocht was. Ik kan BenS Makelaars aan iedereen aanraden. - Gert van der Ploeg uit Kadoelen (Amsterdam Noord)

Deze verkoopmakelaars zetten net even dat stapje extra. Mijn woning is volop gepromoot, waardoor er regelmatig een bezichtiging met potentiële kopers was. Mijn woning is zelfs verkocht boven de vraagprijs. - Fam. Baars uit De Aker (Amsterdam Nieuw West)

De medewerkers van BenS Makelaars waren zeer beleefd en dachten met mij mee. De verkoop van mijn huis heb ik dan ook als zeer prettig ervaren. - Mevrouw Reitsema Julianapark uit (Amsterdam Oost)

Tarieven verkoopmakelaar Amsterdam

Bij BenS makelaars werken wij met een prijs op maat; aan de hand van uw wensen stellen wij een pakket samen. Wanneer u bijvoorbeeld zelf de bezichtigingen wilt uitvoeren, hoeft u hier niet voor te betalen. Zo weet u zeker dat u enkel betaalt voor de diensten waar u gebruik van wilt maken. Lees meer over onze tarieven


Maak een afspraak020 388 0066


5 tips om uw woning sneller te verkopen

Als uw verkoopmakelaar zetten wij alles op alles om uw woning zo snel mogelijk te verkopen. Zo creëren wij een sterke presentatie van uw woning met onder andere professionele foto’s, een meetrapport met plattegrond en promotie op social media. Maar wist u dat u ook een steentje kunt bijdragen aan de verkoop van uw huis?
 1. Zorg voor een schone, opgeruimde woning

  De eerste indruk van uw woning is van groot belang. Zorg er daarom voor dat uw woning stofvrij is, de spiegels geen vlekken bevatten en er geen spinnenwebben te bekennen zijn. Daarnaast is het belangrijk dat uw kamers ruim ogen en neutraal zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld accessoires weglaten om ervoor te zorgen dat een grote doelgroep uw woning mooi vindt.
 2. Creëer een aangename geur

  De geuren van een woning zijn erg bepalend voor de verkoop van uw huis. Vermijd onaangename luchtjes zoals rook en de geur van huisdieren door voor de bezichtiging uw ramen en deuren open te zetten. Om een aangename geur in uw woning te verspreiden, kunt u versgemalen koffie zetten of een appeltaart bakken. Heeft u niet zo veel tijd voorafgaand aan de bezichtiging? Steek dan een lekker geurkaarsje aan of plaats geurstokjes in het toilet en de badkamer.
 3. Een lichte woning

  Een groot deel van de potentiële kopers vindt een lichte woning aantrekkelijk. Doe daarom de gordijnen open en het zonnescherm omhoog, wanneer een bezichtiging overdag plaatsvindt. Komen de potentiële kopers ’s avonds? Maak gebruik van sfeerverlichting zoals kaarsen en lampen.
 4. Zorg ervoor dat de tuin er netjes bij ligt

  Grote kans dat uw bezoekers via de tuin binnenkomen. Zorg er daarom voor dat de tuin er verzorgd en uitnodigend bij ligt. Verwijder bijvoorbeeld onkruid en dode planten. Ook kunt u uw tuinmeubilair extra aankleden door kussens in de bank te leggen, een tafelkleedje over de tafel te draperen en een aantal kaarsjes aan te steken.
 5. Deel uw woning op social media

  Wij brengen uw woning onder de aandacht op social media, maar om het bereik nog verder te vergroten, kunt u vrienden en familieleden vragen om het bericht te delen. Op deze manier komt uw woning bij een breed publiek onder de aandacht.

De diensten van Bens Makelaars

Naast het verkopen van uw woning kunt u ook bij BenS Makelaars terecht voor onder andere een taxatierapport of voor een gecertificeerde aankoopmakelaar. Wij lichten onze verschillende diensten kort voor u uit.

Taxatierapport

Wanneer u een hypotheek wilt afsluiten, heeft u een taxatierapport nodig van een gecertificeerd makelaarskantoor zoals BenS Makelaars. Onze geregistreerde taxateurs stellen aan de hand van een objectieve waardebepaling een rapport op. Aan de hand van dit rapport bepaalt de hypotheekadviseur de hoogte van uw hypothecaire lening.

Aankoopmakelaar

Het zoeken van een geschikte woning in Amsterdam is vrij eenvoudig dankzij het internet, maar het regelen van een bezichtiging en de aankoop van de woning is andere koek. Onze aankoopmakelaars in Amsterdam kennen de markt en weten hoe schaars het huizenaanbod is. Wij beschikken echter over de mogelijkheid om als eerste inzicht te krijgen in de woningen die te koop zijn, waardoor u binnen no time een trotse huizeneigenaar in Amsterdam bent. 

Verhuurmakelaar

BenS Makelaar helpt u bij het vinden van een geschikte huurder voor uw woning. Naast het checken van uw toekomstige huurder, helpen wij onze verhuurmakelaars u ook met het bepalen van een realistische huurprijs.

Hulp bij de financiering van uw huis

Als u uw droomhuis heeft gevonden, is het belangrijk om de financiering zo snel mogelijk rond te maken. Om dit proces zo snel mogelijk te doorlopen, werken wij met een aantal erkende hypotheekadviseurs. Zij kunnen u helpen met een onafhankelijk hypotheekadvies die volledig gebaseerd is op uw wensen. Lees meer over onze werkwijze

Afspraak maken met BenS Makelaars

Voor meer informatie over de mogelijkheden die de verkoopmakelaars van BenS Makelaars bieden, kunt u contact opnemen via 020 388 0066 of een e-mail sturen naar info@bensmakelaars.nl.
 

Maak een afspraak020 388 0066

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring